Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater

Info

Het enige theater aan de Nederlandse kust met het beste in dans, muziek en spektakel. Ook de ideale plek voor congressen, bedrijfsfeesten en evenementen.

Geschiedenis

Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is de tijdelijke vervanging van Dr Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater. Het spiksplinternieuwe theater is het enige podium direct aan de Nederlandse kust. Je geniet hier in een bijzondere omgeving met uitzicht op de Scheveningse haven en de Noordzee van culturele hoogtepunten uit binnen- en buitenland. Jazz, pop, dans en spektakel: elke voorstelling tovert het stille strand om in een spetterende branding.

Waar anders dan in Scheveningen combineer je een strandwandeling, een prachtige zonsondergang en het eten van een lekker visje met een avond vol bijzondere muziek en dans? Moderne dans, klassiek ballet, opera, spectaculaire shows, pop- en klassieke muziek: maak het mee aan zee in het Zuiderstrandtheater!

Adres: Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag
Telefoonnummer: 0708800333
Stad: The Hague
Route: Houtrustweg 505
Postcode: 2583 WBop zoek naar gerelateerd: zuiderstrandtheater parkeren, zuiderstrandtheater kaarten, zuiderstrandtheater plattegrond, zuiderstrandtheater restaurant, zuiderstrandtheater programma, zuiderstrandtheater geplande evenementen, zuiderstrandtheater eten, zuiderstrandtheater vacatures
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;