Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor WRQ fit-n-healthy

Info

Door middel van voedings – en bewegingsadviezen en personal training biedt ik training- en advies aan om een gezonder en vitaler leven te leiden.

Geschiedenis

Mijn diensten

Wat is WRQ Fit-N-Healthy Personal Training
Mijn bedrijf We are the QGeneration (WRQ fit-n-healthy) is het kennisplatform voor een gezonde levensstijl voor mensen die actief aan hun gezondheid willen werken en daarbij sport- & voedingskennis als centraal uitgangspunt nemen. Elk lichaam heeft een andere vorm of maat en elk persoon heeft het recht op een programma gericht op zijn of haar lichaamstype. Het allerbelangrijkst is een programma speciaal ontworpen voor jou waarbij jouw doelen bereikt kunnen worden.

Doel WRQ Fit-N-Healthy
Doel van WRQ fit-n-healthy is om haar klanten te helpen gezond en vitaler te leven door ze te motiveren en het vertrouwen te geven dat zij ook hun doelen kunnen bereiken door meer te bewegen, gezonder te eten, vitaler te leven, en een gebalanseerd levensstijl te leiden. Daarnaast zal WRQ fit-n-healthy zich kenmerken door mensen die “het” willen weten. Een gegeven niet accepteren voor wat het is, maar begrijpen dat alles mogelijk is. Samenwerken aan individuele gezondheidsdoelen, waarbij kennisdeling een progressieve eigenschap is van alle ambassadeurs van de Qgeneration. Voor iedereen die receptief is voor verandering, maar bovenal verbetering.

Doelgroepen WRQ Fit-N-Healthy
Volwassen vrouwen en mannen die te kampen hebben met overgewicht, ondergewicht en volwassen vrouwen en mannen die een gezond levensstijl willen aanleren.

WRQ fit-n-healthy levert haar diensten bij Demix Fitness Almere en in de gebieden Amsterdam, het Gooi en Diemen.

Adres:
Telefoonnummer: 06 21478230
Stad: Almere


Openingstijden
Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 13:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit 3.66 km
AlmereGym AlmereGym 4.03 km
50ForFit 6.45 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;