Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Winkel van Sinkel

Winkel van Sinkel

Info

Welkom op onze pagina!

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht.

Geschiedenis

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Het cultureel, culinair warenhuis kent verschillende facetten. Zo kan men in het Grandcafé lunchen en dineren, is er een Cocktaillounge met een grote diversiteit aan whiskey’s, beschikt het pand over een sfeervolle Binnentuin en staat Anton’s Bar bekend om gezellig te borrelen. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, het tweede restaurant.

De Winkel van Sinkel is nauw betrokken bij de vele festivals die de stad kent en neemt uitgebreid deel aan Utrechts Culturele Zondagen. Elke zaterdag en enkele donderdagen en vrijdagen wordt het pand omgetoverd tot de trendy club Nachtwinkel, waar tot diep in de nacht gedanst wordt.

De Winkel van Sinkel beschikt over drie locaties die samen meer dan 10 zalen bieden met een eigen historie en karakteristieke uitstraling. De locaties Winkel van Sinkel, de Tapaskelder en het voormalige kerkgebouw Ottone kunnen verhuurd worden voor onder andere een vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst.

Adres: Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 230 30 30
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 158
Postcode: 3511 AZ


Openingstijden
Maandag: 10:00 - 23:30
Dinsdag: 10:00 - 23:30
Woensdag: 10:00 - 23:30
Donderdag: 10:00 - 23:30
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: winkel van sinkel uitgaan, winkel van sinkel betekenis, winkel van sinkel geschiedenis, winkel van sinkel koningsnacht, winkel van sinkel utrecht agenda, winkel van sinkel utrecht parkeren, winkel van sinkel utrecht menukaart, winkel van sinkel wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;