Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Voetbalschool Skills Zwolle

Voetbalschool Skills Zwolle

Info

Voetbalschool Skills Zwolle is een onafhankelijke voetbalschool en organiseert o.a groepstraining, privétraining, voetbaldagen, voetbalclinics en voetbalfeestjes.

Geschiedenis

Skills Zwolle biedt alle kinderen, ongeacht afkomst en niveau, een veilige omgeving waarin zij zichzelf onder professionele begeleiding kunnen ontwikkelen, door met plezier en respect voor het spel en elkaar, te leren voetballen. Wij geloven dat samen sporten je op speelse wijze leert om te gaan met winnen, verliezen, samenwerken, fouten maken en je plek binnen een groep te vinden. Vanuit liefde en passie voor voetbal bieden wij voetbalactiviteiten aan alle kinderen. Met de vaardigheden die zij bij ons leren dragen wij bij aan een sportieve en gezonde toekomst.

VOETBALSCHOOL
Ieder voorjaar en najaar organiseert Skills Zwolle de voetbalschool. De voetbalschool bestaat uit 10 trainingen van 75 minuten met veel individuele aandacht, onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Daarbij krijgen de spelers een uniek tenue van Voetbalschool Skills Zwolle (shirt, short en sokken).

PRIVÉTRAINING
Bij privétraining staat de wens van de speler(s) centraal. Privétraining is een mogelijkheid om specifieker te trainen. Bij elke positie in een team horen andere taken. Tijdens een 'normale' training van een team wordt er vaak op algemene dingen getraind. Met de privétraining heb je de mogelijkheid om de dingen te trainen die jij graag wilt!

VOETBALDAGEN
Skills Zwolle organiseert iedere schoolvakantie voetbaldagen. Veiligheid, plezier en persoonlijke ontwikkeling staan bij Skills Zwolle hoog in het vaandel. Iedere speler kan op zijn eigen niveau een leuke voetbaldag ervaren. Bij iedere voetbaldag wordt er voor een perfecte balans gezorgd tussen leerzame techniekvormen en uitdagende voetbalspellen.

VOETBALFEESTJES
Doe jij niets liever dan voetballen en ben jij binnenkort jarig? Dan organiseren wij voor jou een echt voetbalfeestje! Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nou op voetbal zit of niet! Skills Zwolle verzorgt een onvergetelijk kinderfeestje op het voetbalveld! Een leerzame leuke voetbaltraining en een echte voetbal als cadeau voor de jarige, kortom een echt voetbalfeestje!

Adres: Van Yrtebelt 113, 8014 NR Zwolle
Telefoonnummer: 0646597253
Stad: Zwolle
Route: Van Yrtebelt 113
Postcode: 8014 NR


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;