Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tournois Makelaardij

Tournois Makelaardij

Info

Ons kantoor verleent alle diensten op het gebied van de makelaardij: aan- en verkoop van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed, taxaties, verzekeringen.

Geschiedenis

Tournois Makelaardij en Verzekeringen in Breskens is al geruime tijd een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Een regio die we als geen ander kennen, omdat we al 3 generaties lang actief zijn op de onroerend goed markt. Het kantoor is gelegen in het centrum van Breskens en wordt gerund door Emile en Monique Tournois en medewerksters Jolanda Dieleman en Carmen Bakker. Omdat wij gesitueerd zijn aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen beschikken wij, naast het grote aanbod in permanente woningen, tevens over een ruim aanbod in recreatieve woningen.

Ons kantoor verleent alle diensten op het gebied van de makelaardij: aan- en verkoop van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed, verzekeringen aan zowel particulieren als bedrijven.

Wanneer u ons inschakelt, zult u merken dat naast een goede kennis van huizen kopen en verkopen, drie dingen centraal staan:
persoonlijke dienstverlening.
glasheldere aanpak.
service die erop gericht is het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM staat borg voor deskundige en betrouwbare dienstverlening op elk gebied waarop wij werkzaam zijn.

Tournois Makelaardij heeft een door de rechtbank be√ędigde taxateur in huis. Hierdoor is onze taxatie uw garantie voor een adequate en complete waardebepaling van uw vastgoed.

Belangrijk om te weten is dat de door Tournois Makelaardij uitgevoerde taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.
Na het geven van een taxatie-opdracht wordt de opdracht zo spoedig mogelijk uitgevoerd en vastgelegd in een uitgebreid rapport.

U kunt Tournois Makelaardij o.a. inschakelen voor:
taxatie t.b.v. een verkoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een aankoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een (her)financiering.
minnelijke taxatie met de Belastingdienst.
alle verzekeringen

Adres: Oranjeplein 2, 4511CL Breskens
Telefoonnummer: 0117-385080
Stad: Breskens
Route: Oranjeplein 2
Postcode: 4511CL


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: versluijs makelaardij, makelaar sluis, broecke makelaardij breskens, funda breskens, dobbelaere makelaar, myhouse makelaar, makelaar oostburg, anders vastgoed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;