Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TantricFlow

TantricFlow

Info

TantricFlow™ bestaat uit een aantal vrije dansvormen afgewisseld met Tantrische oefeningen waarbij (aan)geraakt worden centraal staat

www.TantricFlow.nl

Geschiedenis

TantricFlow™ bestaat uit een aantal vrije dansvormen afgewisseld met Tantrische oefeningen waarbij aanraking en (aan)geraakt worden centraal staan.

Dans afgewisseld met levendige contactoefeningen brengen je stap voor stap in een heerlijke flow. Je gaat als deelnemer (weer) ‘stromen’. In de flow zijn maakt gelukkig.

Passie, speelsheid, sensualiteit, de tegenpolen vrouwelijke/mannelijke energie, spannende momenten door gebruik van bijvoorbeeld een blinddoek, maar ook een zorgvuldige muziekkeuze geven de oefeningen een heerlijk sprankelende intensiteit.

Naast de dynamische dansvormen is er veel ruimte voor ‘mindful' aanraken zoals via subtiele en ook speelse streelmassages in twee- en meertallen.

De tantrische oefeningen kunnen individueel zijn, 1-op-1 of in groepjes van meerdere mensen.

Verbinding staat hierbij centraal. In de eerste plaats de verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander.

Positieve effecten
TantricFlow™ kan een zeer positief effect hebben op:
- lekker in je vel zitten
- jouw gevoel van vrijheid
- verbeteren (liefdes)relaties
- aantrekken van de juiste partner
- vriendschappen
- volgen van je hart
- gezondheid
- de hoeveelheid lol in je leven
- in je vrouwelijke/mannelijke kracht staan.

TantricFlow™ Docent

Heino Jansen

Op mijn 14e begon ik met het improviseren op gitaar en piano. Improvisatie en muziek hebben mij altijd erg aangesproken want het is de manier om totaal in de flow van het moment te komen. Nadat ik later in aanraking ben gekomen met vele verschillende dans-stijlen (Argentijnse Tango, Salsa, Zouk, maar ook het meditatieve Tai Chi) en met Biodanza begon ik met het combineren van deze stijlen in een vrije, improviserende dansvorm.

Ik merkte dat ik hierdoor veel meer verbondenheid met mezelf begon te voelen. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat deze verbinding met mezelf de sleutel is tot echte verbinding met de ander.

Ik heb een grote passie om dit te delen. Dit bracht me ertoe om TantricFlow™ workshops te ontwikkelen. Mijn grote passie voor muziek komt hier heel goed bij van pas. Jarenlang musiceren in improvisatie-bands heeft mij een uniek scala aan prachtige muziek opgeleverd. Het selecteren van de juiste, rakende, ‘groovy’ en krachtige muziek bij de verschillende TantricFlow™ dansvormen is voor mij een heel inspirerend proces.

Helios heeft mij gevraagd om TantricFlow™ dagen en avonden aan te bieden. Ik sta als gitarist in een rock-band nog steeds met heel veel plezier op de planken, daarnaast is TantricFlow™ geven op Helios een feest.

www.TantricFlow.nl

Adres: Badhuisweg 3, 8181RA Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578-695757
Stad: Heerde
Route: Badhuisweg 3
Postcode: 8181RAop zoek naar gerelateerd: Heino Arnhem, Dansen Heino
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

TantricFlow

. Heerde heerde lifestyledienst openingstijden, locatie, vervoer. Badhuisweg 3 heerde evenement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TantricFlow adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TantricFlow. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TantricFlow delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid