Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor T Gemood

T Gemood

Info

Hét arrangementen café van Zuid-Limburg. Voor besloten feestjes, solex- en huifkartochten, BBQ, babyborrels, kleine bruiloften, koffietafels en nog meer!

Geschiedenis

Wij hebben geen vastgestelde openingstijden. We zijn 7 dagen per week beschikbaar voor reserveringen van groepen. Wij organiseren groepsarrangementen en feesten tot 70 personen. Van huifkartocht tot solextocht en van bedrijfsfeest tot verjaardagsfeest. Op deze site vindt u de vele mogelijkheden van onze lokatie. Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld zodat het makkelijk kiezen is. Mocht u eigen wensen hebben is dit altijd bespreekbaar en zullen wij ons best doen om uw aktiviteit tot een geslaagd feestje te maken.

Tijdens uw activiteit hebben we de beschikking over het cafe, het overdekt terras en een gezellige binnenplaats waar we kunnen barbecuen. Op basis van reservering kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Om een idee te krijgen wat onze mogelijkheden zijn hebben we hieronder een aantal activiteiten benoemd die we al eerder hebben georganiseerd:

- verjaardagsfeestjes
- familiefeesten
- bruiloften
- bedrijfsborrels, teambuilding, afdelingsuitjes, recepties
- babyborrels
- nieuwjaarsborrel
- koffietafels
- tuinfeesten
- grill party’s
- wandel en fietstochten, solextochten
- themafeesten
- wijn en bierproeverijen
- oud hollandse spellen middag
- theatervoorstellingen

Op donderdag avond is er vanaf 20:00 een vaste kaartavond voor mensen die houden van een heerlijk ouderwets avondje kaarten. Klaverjassen (Boume), kruisjassen (Kruutze), hartejagen, toepen zijn onder ander spellen die gespeeld worden.

Als u de gezelligheid meebrengt dan zorgen wij voor een drankje en het hapje nemen we voor onze rekening.

Adres: Tunnelstraat 30, 6114 AS Susteren
Telefoonnummer: 0645720636
Stad: Susteren
Route: Tunnelstraat 30
Postcode: 6114 AS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;