Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Starsound Studio Utrecht

Starsound Studio Utrecht

Info

Voor oefenruimtes, live audio- en video opnames, muzieklessen en optredens kom je bij Starsound Studio Utrecht!

Geschiedenis

Oefenruimtes:
Starsound Studio bestaat uit 9 oefenruimtes, waar grote namen je voor gingen. Zo zijn niet alleen Kane en Kensington hier begonnen, maar ook Blaudzun en Mister & Mississippi hebben de eerste noten voor hun doorbraak hier gespeeld.

Al onze repetitieruimtes beschikken over de nodige apparatuur en een bank, voor een avond lang muziek maken.
Tijdens het repeteren kun je genieten van een drankje aan onze bar, en achteraf is er de mogelijkheid om nog even na te kletsen met elkaar of de andere bands.

Podiumhuur
In onze zaal vind je alle ingrediënten voor een geslaagd optreden met feest. Een podium uitgerust met complete backline (optioneel), PA van professionele kwaliteit en uitgebreid monitorsysteem. Daarnaast kun je een DJ-set huren (eventueel met DJ), is er een bar met gezellig personeel, een garderobe en de mogelijkheid tot live opnames.

Je wordt bijgestaan door onze vaste technici voor zowel licht als geluid, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw middag of avond op onze locatie.

Opname StudioVerborgen naast het podium van Starsound Studio bevindt zich de opnamestudio. De knusse control room, voorzien van een rijke collectie aan analoge en digitale outboard, verbindt de omliggende ruimtes aan elkaar waardoor de studio bestaat uit vier van elkaar gescheiden ruimtes. De prachtig klinkende zaal met podium heeft zich al vele malen bewezen voor een vette drumsound. In combinatie met de lesruimte en ruimte 7 is het mogelijk om een hele band tegelijk op te nemen zonder overspraak tussen de instrumenten. Alles kan worden ingedeeld naar de wens van de artiest op weg naar een ideale opname situatie.

Verhuur Apparatuur
Het is mogelijk om apparatuur te huren van Starsound voor jouw eigen feest. De volgende apparatuur is beschikbaar voor verhuur:

- Zanginstallatie Dynacord (klein)
- Volledige PA HK Actor (groot)
- Drumstel Ludwig (bekkens)
- (Bas-) gitaarversterker
- (Bas-) gitaar
- Roland Synthesizer
- Roland Stagepiano
- Monitoren
- DJ-set Pioneer CDJ1000/2000
- Lichtset
- HD24 (24 sporen multitrack opnameapparaat)

Muziekschool
Maak je al jaren muziek, maar wil je je skills nog verder uitbreiden, dan ben je bij Starsound Factory aan het juiste adres. Bij ons krijg je les van ervaren en enthousiaste coaches die jou willen helpen om tot een hoger niveau te komen. Heb je nog nooit een noot gespeeld, dan helpen onze coaches jou de eerste stappen te zetten. Ook als je je wilt voorbereiden op een muziekstudie (hbo of mbo) kunnen wij jou daarbij uitstekend helpen. Starsound Factory geeft les aan leerlingen van alle leeftijden!

Adres: Ceylonlaan 7, 3526 AC Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2880284
Stad: Utrecht
Route: Ceylonlaan 7
Postcode: 3526 AC


Openingstijden
Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00
Zondag: 15:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;