Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rozemarijn

Info

In Haarlem, in de wijk Schalkwijk, biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen.

Geschiedenis

In Haarlem, in de wijk Schalkwijk, biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen met verstandelijke of meervoudige beperkingen en/of psychiatrische kwetsbaarheid.

Rozemarijn is een multifunctioneel centrum. Behalve het kinderdagcentrum (KDC) dat onlangs op een nieuwe locatie van start ging, zijn er nog drie locaties waar zorg wordt geboden: het buurtschap Ferm Rozemarijn, één locatie met diverse werkplaatsen, en de natuurvoedingswinkel Rozemarijn Santé waar ook een bakkerij is gevestigd. Tevens biedt Rozemarijn logeren en thuisondersteuning.
Op verschillende plekken in de wijk proberen wij een verbinding te maken met de buurt omdat mensen voor elkaar betekenis kunnen hebben. Zo werken jongeren van Ferm Rozemarijn in de Green Canteen van het Rudolf Steiner College.

Adres:
Telefoonnummer: +31235353901
Stad: Haarlem


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;