Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor RET

RET

Info

Dit is de Facebookpagina van de RET. Ons webcare-team is op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur bereikbaar voor je vragen. Samen zijn we 'Aardig Onderweg'.

Geschiedenis

De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgt de RET het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. De RET heeft de gemeente Rotterdam als enige aandeelhouder en de algehele leiding is in handen van algemeen directeur Maurice Unck.

De RET staat voor zorgeloos en comfortabel openbaar vervoer in de zuidvleugel van de Randstad. De RET vervoert elke dag ruim 600.000 reizigers in de regio Rotterdam. Met haar circa 3000 medewerkers (vast en freelance) is de RET verantwoordelijk voor het vervoer van 185,7 miljoen reizigers per jaar. Dat zijn inwoners, forenzen en toeristen en daarvan reizen er 38,7 per bus, 59,9 per tram en 87,1 per metro.

De RET is er voor dagelijks gebruik. Om naar school en werk te reizen, om mee te gaan winkelen en om de huisarts of specialist te bezoeken. Maar ook om te gaan stappen en in de vroege ochtend weer terug te keren naar huis.

Onze taak

De RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger. We zijn dan ook ‘Aardig Onderweg’.

We gaan voor comfortabel en zorgeloos reizen, een goede prijs en service met een glimlach. De reiziger is ons vertrek- en eindpunt. We investeren in uitstekende infrastructuur, modern materieel, meer en betere voorzieningen en kundig en servicegericht personeel. We staan je graag te woord!

‘Aardig Onderweg’ geeft ook aan dat we ons voortdurend blijven vernieuwen. Met een duidelijk doel voor ogen, leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zo kunnen we het hoge niveau van service, kwaliteit, professionaliteit, sociale veiligheid en klanttevredenheid bieden dat ons voor ogen staat. We staan open voor innovaties en volgen de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op de voet. Of we zijn ze juist een stapje voor.

Meer zien over onze missie? Bekijk dan onze bedrijfsvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=7bEqWsA_Mig#t=37

Producten

Sinds het ontstaan in 1878 is de RET flink gegroeid. Met meer dan 120 trams, 150 metro’s, bijna 300 bussen en 1 Fast Ferry vervoert de RET reizigers dagelijks van en naar hun bestemming.

Daarnaast kun je bij de RET terecht voor verschillende abonnementen passend bij jouw reisstijl. Zo kun je Achteraf Betalen voor Consumenten (ABC), mogen kinderen van 4-12 jaar gratis mee in de bussen van de RET op woensdagmiddag en zondag, kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar een thuiswedstrijd van Feyenoord Roterdam reizen en geldt er een speciale regeling voor 65+ers en mensen met een laag inkomen. Abonnementen kunnen ook worden aangeschaft via de webwinkel: www.ret.nl/webwinkel.

Adres: Laan op Zuid 2, 3071 Rotterdam
Telefoonnummer: 0900-5006010
Stad: Rotterdam
Route: Laan op Zuid 2
Postcode: 3071op zoek naar gerelateerd: reisplanner ret, ret dienstregeling, ret storing, ret haltevertrektijden, ret contact, ret app, ret staking, ret abonnement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;