Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Related

Related

Info

Connect

Geschiedenis

Related is er voor jongeren in de Noord Oost Veluwe. Het is een plaats waar veel diverse dingen gebeuren: Actie, genieten, voetbal, dans, vieren, creativiteit en veel meer. Related is oorspronkelijk een initiatief van Jeugd met een Opdracht Heidebeek, maar wordt inmiddels breed gedragen door een groep jonge mensen. We vinden het geweldig om van allerlei dingen te organiseren om zo mensen met elkaar in contact te brengen.

We worden gedreven door onze liefde voor God en mensen. Bij ons bestaat er geen onderscheid tussen wat voor mensen dan ook. We willen gewoon een plek bieden (een platform) waar jongeren zich geaccepteerd, gewaardeerd en thuis voelen.

Related.care
Vanuit onze liefde voor mensen willen we jongeren ook verder helpen, daarom zijn we druk bezig om een jongerencentrum te realiseren in Heerde. Mocht je op zoek zijn naar een goed gesprek kun je altijd een bericht achterlaten op onze facebook of een mail sturen naar [email protected] er is altijd wel een van onze jongerenwerkers bereid om tijd voor je vrij te maken.

Related.Live
Met Related.Live ervaar je een avond vol live muziek, video's, praatje en veel nieuwe vrienden. Kom elke laatste zondagavond van de maand om 19:30 uur naar Centrum 's Heerenhof in Heerde (Zwarteweg 10, de weg tegenover de McDonald's).

Pannakooi
Elke vrijdag middag staan we met onze eigen pannakooi op de Noordgouw in Heerde om gezellig met jullie te chillen.
Leuk om te weten is dat we de Pannakooi ook verhuren, dus als jij iemand kent die een pannakooi wil huren of wil jij zelf onze pannakooi huren stuur dan een berichtje naar [email protected]

Adres: Mussenkampseweg 32, 8181PK Heerde (gemeente)
Stad: Heerde
Route: Mussenkampseweg 32
Postcode: 8181PK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Related

. Heerde heerde jeugdorganisatie openingstijden, locatie, vervoer. Mussenkampseweg 32 heerde evenement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Related adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Related. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Related delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid