Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Praktijk De Veilige Haven

Praktijk De Veilige Haven

Info

Craniosacraaltherapie is voor klachten die al langer bestaan en die mogelijkerwijs een emotionele achtergrond hebben. Dry neelding is voor klac

Geschiedenis

Deze pagina gaat over 'Praktijk De Veilige Haven'. In mijn praktijk bied ik craniosacraaltherapie, Dry Needling en Fysiotherapie aan.

Craniosacraaltherapie is bindweefseltherapie. En bindweefsel kan herinneringen opslaan. Alle gebeurtenissen in uw leven worden namelijk niet alleen opgeslagen in uw hersenen, maar ook in uw lijf. Dit fenomeen gebeurt met alles wat we de hele dag meemaken. Hoe we bewegen, onze routines, onze patronen, onze gedachten, onze emoties; alles wordt vastgelegd. Net als beeld of geluid op tape. Het ‘tape’ is uw bindweefsel.
Hoe vaker iets herhaald wordt, hoe steviger en dieper wordt het patroon. En hoe heftiger de emoties en gedachtes, hoe steviger en dieper het patroon.
Gebeurt er iets traumatisch of ingrijpends, in ieder geval van grote impact. Dan ontstaan er samentrekkingen 'energiecystes' in het bindweefsel. Deze energiecystes kan ik opsporen en samen met u ‘ontrafelen’. Om zo weer een met een schone lei te kunnen beginnen. Herkent u zich in dit verhaal, kijk verder op mijn website www.praktijkdeveiligehaven.nl, vanuit daar kunt u gelijk een afspraak plannen. Wilt u gelijk een afspraak, dan kunt u ook bellen.

Dry Needling is triggerpoint therapie. Triggerpoints zijn de knopen in de spieren. Deze knopen zorgen voor pijn. Door middel van aanprikken van het punt met een naald, verdwijnt deze en kunt u uw spier weer inzetten waarvoor u deze nodig heeft.

Fysiotherapie richt zich op het bewegingsapparaat. Het doel van de fysiotherapie is dat u uw lijf zo optimaal mogelijk kan inzetten. En dat uw klachten verdwijnen.

Adres: Stationsstraat 1D, 2371 SH Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 0655757441
Stad: Roelofarendsveen
Route: Stationsstraat 1D
Postcode: 2371 SH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;