Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor NL van Geest bv

NL van Geest bv

Info

Amarylliskwekerij N L van Geest b.v.

Geschiedenis

Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. is een toonaangevend bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de veredeling en afzet van Amaryllisbollen. Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. richt zich bij de verkoop primair op de bollenexport, de Nederlandse bollenhandel en de bloementeelt.

De veredeling is bij Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. geheel gericht op kwaliteit en exclusiviteit. Veel van de soorten die u in het assortiment overzicht kunt bekijken zijn alleen bij Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v.verkrijgbaar.

Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. heeft al meer dan 50 jaar ervaring met Amaryllisbollen, veredelingsprestaties, teeltkennis en marktinzicht.
U als exporteur of kweker kunt dan ook rekenen op een degelijk advies, dat past binnen uw doelstellingen en is gericht op een duurzame samenwerking.

Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. staat voor kwaliteit en exclusiviteit en kan beschikken over productiefaciliteiten in binnen- en buitenland.
Om de continue kwaliteit te waarborgen is Amarylliskwekerij N.L. van Geest b.v. ISO 9001-2000 gecertificeerd.

Op onze website www.nlvangeest.nl laten wij u kennis maken met ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheden die ons bedrijf u biedt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u na het lezen nog vragen hebt.

Adres: Monsterseweg 82, 2691 JJ 's-Gravenzande
Telefoonnummer: +31 (0) 174 422 486
Stad: 's-Gravenzande
Route: Monsterseweg 82
Postcode: 2691 JJ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;