Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Naschoolse opvang Monique

Info

Ik pas al 25 jaar op kinderen van 4 t/m 12 jaar van twee scholen en speciaal ond. Ook vang ik kinderen op die tijdelijk niet thuis kunnen wonen particulier

Geschiedenis

Aangeboden Naschoolse opvang school " De Vlieger " 2e Montessorischool in de purmer Zuid of het speciaal onderwijs i.v.m. halen en brengen. Op dit moment is er plek op dinsdag woensdag, en vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur. De opvang is ook mogelijk voor schooltijd en tijdens de pauze of in de vakanties. Heeft u binnenkort opvang nodig omdat oma niet meer mag oppassen, heeft u een te duur opvang adres (bij een naschoolse opvang betaal je minstens de helft meer), of bent u niet tevreden over de huidige opvang dan kunt u vrijblijvend een gesprek aanvragen over de mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend uw kind een paar keer laten komen om de beslissing makkelijker te maken. Ik heb veel ervaring en referenties. De opvang is te te regelen via een gastouderburo zodat de kinderopvang aftrekbaar is van de belasting.Ik heb de benodigde papieren gehaald. Ik ben lid van gastouderburo Berend botje en Via Viela. Voordelen gastouderopvang zijn: - opvang ook na sluitingstijden - veel meer individuele aandacht - uitjes als bv. fietsen, mc donalds, speeltuin - vriendinnetjes/vriendjes zijn welkom - andere kinderen om mee te spelen - als er iets op school wordt georganiseerd hoeft uw kind dit niet te missen. - Er kan meegegeten worden als het laat wordt - etc. etc Ik ben ook pleeggezin en daardoor erg flexibel. Dus als het nodig is door omstandigheden zoals een ziekenhuis bezoek of andere problemen kan ik u dochter of zoon een paar dagen opvangen.
Voorschoolse ,tussen de middag, lATV dagen en vakanties is ook mogelijk. Speciaal onderwijs is alleen mogelijk als deze met een busje gebracht worden.

Adres: carbasiusstraat 25, 1447PG Purmerend
Telefoonnummer: 0299-460184
Stad: Purmerend
Route: carbasiusstraat 25
Postcode: 1447PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;Zeb van Drie Fotorafie Zeb van Drie Fotorafie
Ik ben een enthousiaste fotograaf met een passie voor uniekheid en oog vo..
Bulldog Media Bulldog Media
Jouw bedrijf online kenbaar maken? Doen we voor je. Inclusief foto, video..
Harswinkel.nl Harswinkel.nl
Harswinkel jouw online waxing shop, uitgegroeid van wax shop tot groothan..
Campagne Specialisten Campagne Specialisten
Wij zijn het online marketingbureau dat zorgt voor betere posities in Goo..
ArkelStad notarissen ArkelStad notarissen
Sommige zaken in het leven moeten goed worden geregeld. Wat zijn de belan..
ABiLiTieS Trust | Corporate Services ABiLiTieS Trust | Corporate Services
ABiLiTieS Trust is een trustkantoor met een team van boekhoud- en account..