Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Monkey Town Helmond

Monkey Town Helmond

Info

Een heerlijk dagje uit bij Monkey Town Helmond indoor speelparadijs. Kinderen spelen, klimmen en ravotten hier groots. Laat je verrassen in Helmond!

Geschiedenis

Monkey Town Helmond, het leukste speelparadijs van Helmond in de voormalige City sporthal aan de Watermolenwal 14. 3000 m2 overdekt speelplezier.

De nieuwe en moderne vestiging in Helmond heeft enorme klimtoestellen voor een urenlang avontuur: je kunt er klimmen, klauteren, kruipen, springen en glijden. Verder zijn er trampolines, een sportzone (met o.a. voetbal en basketbal), een hoek met legoblokken, een doolhof en uiteraard de ballenbakken. De hele kleintjes krijgen een peuterzone, waar zij veilig en ongestoord hun gang kunnen gaan. Speciaal voor de peuters zijn er peuterochtenden, waarbij zij voor een gereduceerd tarief kunnen spelen.

Natuurlijk kun je ook voor je kinderfeestje terecht bij Monkey Town.

Heerlijk spelen, eventueel gecombineerd met frietjes, snacks of broodjes. Dat is pas verjaardagsfun!. Ook voor ouders, grootouders en andere begeleiders is het genieten. Zij komen terecht in een groots, gezellig en overzichtelijk speelparadijs met gratis wifi en uitstekende horeca.

Bovendien mogen begeleiders gratis naar binnen, alleen voor kinderen wordt entreegeld gevraagd.

Monkey Town Helmond ligt in het centrum van de stad, tegenover de bibliotheek. Door de centrale ligging in de stad kun je binnenkort een bezoek aan Monkey Town combineren met winkelen, de weekmarkt en allerlei evenementen welke pal voor de deur van Monkey Town plaatsvinden. En.. voor onze bezoekers is gedurende het verblijf bij Monkey Town, parkeren gratis.

Plezier verzekerd bij Monkey Town Helmond. Tot snel!

Adres: Watermolenwal 14, 5701 RV Helmond
Stad: Helmond
Route: Watermolenwal 14
Postcode: 5701 RVop zoek naar gerelateerd: monkey town helmond korting, monkey town helmond vacatures, monkey town helmond openingstijden, monkey town helmond adres, monkey town helmond menukaart, monkey town valkenswaard, monkey town helmond kinderfeestje, monkey town helmond lasergame
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Monkey Town Helmond

. Helmond helmond speeltuin openingstijden, locatie, vervoer. Watermolenwal 14 helmond sport en recreatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Monkey Town Helmond adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Monkey Town Helmond. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Monkey Town Helmond delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid