Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Makkinga de Haan Schippers Makelaars

Makkinga de Haan Schippers Makelaars

Info

NVM-Makelaars, Bedrijfsmakelaars en Taxateurs O.G.

Geschiedenis

De woningmarkt bedienen van starterswoning tot landgoed, met een makelaarsteam vol jeugdig elan en jarenlange ervaring. Duidelijke meerwaarde bieden met gedreven vakmensen die de regionale markt als geen ander kennen. Een deskundige partner zijn waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

Daar staan we voor. Bert Makkinga, Jenne de Haan en Marcel Schippers, alle drie NVM-makelaars en be√ędigde makelaar-taxateurs, stellen alles in het werk om uw verkoop en aankoop tot een succes te maken. Samen hebben we ruim 65 jaar praktijkervaring in de makelaardij. Dat telt meer dan ooit in een markt die betere tijden heeft gekend.

Onze aanpak gaat uit van persoonlijke aandacht en echte betrokkenheid bij uw belangen. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven nemen. De kwaliteit van uw makelaar is daarom van groot belang. Wij merken dat onze benadering aanslaat en dat ons uitgebreide netwerk vruchten afwerpt voor iedereen.

Op de huidige woningmarkt is een goede adviseur onmisbaar, niet alleen bij verkoop, maar zeker ook bij aankoop. Wij zoeken in onze dienstverlening voortdurend naar vernieuwing die u echte voordelen oplevert. Bij elke verbetering houden we vast aan de vertrouwde dingen die ertoe doen: doelgerichtheid, marktkennis en aandacht voor alle details. Want het gaat om het resultaat.


Adres: Graaf Ottoweg 16, 7241 DG Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573 - 258 258
Stad: Lochem
Route: Graaf Ottoweg 16
Postcode: 7241 DG


Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: koopwoningen van makkinga makelaars, stille verkoop lochem, makkinga de haan schippers makelaars graaf ottoweg lochem, makelaar ruurlo, makkinga de haan stille verkoop, beltman lochem, thoma makelaar lochem, funda lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;