Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Makelaardij Van der Linden

Makelaardij Van der Linden

Info

http://www.vanderlinden.nl/ is een makelaarskantoor dat zich richt op aan- en verkoop en ook op huurhuizen. Al 40 jaar experts in gelukkig bezit.

Geschiedenis

Nieuwbouwverkoop en projectadvisering
Aangezien Van der Linden is gestart in het toen nog te ontwikkelen Flevoland heeft zij van oudsher een belangrijke positie in de advisering bij en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten en de verkoop daarvan. Van der Linden kan gezien worden als DE nieuwbouwmakelaar van de regio.

Bestaande bouw
Vanaf 1975 hebben wij vele tienduizenden mensen onderdak gebracht met onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost, Dronten, Lelystad en Zwolle. Onze expertise ten aanzien van de markt is dan ook groot te noemen en komt tot uitdrukking in de taxaties en de persoonlijke aankoop- en verkoopbegeleiding. Voor u als koper/verkoper betekent dit dat u een goede prijs betaalt of krijgt voor de woning op de voor u juiste condities en levertijd. De makelaar die u zekerheid, gemak, tijdsbesparing en resultaat biedt. Kortom bij een aankoop of verkoop van uw huis bent u ook voor de bestaande bouw bij onze makelaars aan het juiste adres.

Hypotheken
De financiering van een woning is een vak apart, dat we graag aan specialisten overlaten. Op onze vestigingen is permanent een Rabobank adviseur aanwezig die u kan adviseren over uw financiele mogelijkheden.

Vastgoedmanagement
Bijna vanaf de start van ons bedrijf hebben wij ons ingezet voor de opbouw van een brede woning- en bedrijfsportefeuille voor de verhuur en het beheer. Inmiddels heeft dit onderdeel in opdracht van institutionele beleggers en verenigingen van eigenaren vele duizenden eenheden in verhuur en beheer.

Bedrijfsmakelaardij
Last but not least beschikken wij over een zeer gespecialiseerd team dat zich bezig houdt met bedrijfsmakelaardij. Deze afdeling is gezien de omvang van haar portefeuille eigenlijk in staat om bijna iedere ondernemer op passende wijze onder dak te brengen. Ons relatienetwerk in beleggingssfeer is eveneens van belang met name voor eigenaren van grotere objecten.

Kortom: Voor alle onroerend goed zaken bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze taak

Van der Linden wil een betrokken en toonaangevende vastgoedspeler zijn, die in alles wat ze doet kwaliteit levert en de verwachtingen van de klant overtreft.

Adres: Randstad 23-01, 1314BN Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5330077
Stad: Almere-Stad
Route: Randstad 23-01
Postcode: 1314BN


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: van der linden makelaardij zwolle, van der linden makelaardij amsterdam, van der linden verhuur, van der linden makelaardij dronten, makelaardij van der linden doorn, van der linden makelaardij lelystad, makelaardij van der linden almere, van der linden vastgoedmanagement
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;