Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Madeleine

Madeleine

Info

Madeleine Bar l Bistro is gelegen in de schaduw van de Dom. Kom binnen voor lunch, een borrel met klein hapje of een uitgebreid diner.

Geschiedenis

Madeleine is een bar l bistro in het hart van Utrecht. Gelegen op 't Wed, in de schaduw van de Dom. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en borrel. Madeleine heeft een eigentijds en warm interieur met als middelpunt een open en uitnodigende bar. Op de menukaart vindt je klassieke franse bistro gerechten. De sleutelwoorden voor Madeleine zijn laagdrempelig, ongecompliceerd en gezelligheid. Daarnaast is Madeleine ook geschikt voor partijen als promotie borrels, huwelijksfeesten, gala's en verjaardagen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Adres: Wed 3a , Utrecht 3512 JH, NL
Telefoonnummer: 030 231 0100
Stad: Utrecht
Route: Wed 3a
Postcode: 3512 JH


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-02:00
Woensdag: 17:00-02:00
Donderdag: 12:00-02:00
Vrijdag: 12:00-02:00
Zaterdag: 12:00-02:00
Zondag: 12:00-02:00


op zoek naar gerelateerd: madeleine koekje, madeleine eten, madeleine cake, madeleine fashion, madeleine recept, madeleine fashion outlet, madeleine cakejes, madeleine restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Mignon Le Mignon 130 meter
De Goedheyd De Goedheyd 170 meter
Brasserie Vink Brasserie Vink 2.35 km
Florent Florent 170 meter
Restaurant Elvi Restaurant Elvi 1.61 km
Straks Straks 440 meter
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Madeleine

. Utrecht utrecht frans openingstijden, locatie, vervoer. Wed 3a utrecht bistro's kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Madeleine adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Madeleine. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Madeleine delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid