Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Koninklijke Marine Technische Opleidingen - KMTO

Koninklijke Marine Technische Opleidingen - KMTO

Info

De KMTO is binnen de Koninklijke Marine de beroepsgerichte opleider van al het technisch personeel.

Geschiedenis

Het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) levert maritieme enkelvoudige of samengestelde eenheden. Deze eenheden kunnen op elk moment zelfstandig, 'joint' (samen met andere krijgsmachtdelen) of 'combined' (samen met andere naties) worden ingezet door de Commandant der Strijdkrachten (CDS). Het CZSK richt zich primair op het leveren van een operationeel product aan de CDS: eenheden die gereed zijn om te worden ingezet. De missie van het CZSK is: ‘Het leveren van veiligheid op en vanuit zee’.

Voor het gereed stellen van operationele eenheden is de beschikbaarheid van voldoende en goed opgeleid (technisch) personeel essentieel. Binnen de Directie Personeel & Bedrijfsvoering (DPBV) richt de afdeling Opleidingen Koninklijke Marine (OKM) zich op het initieel en aanvullend opleiden van personeel. OKM omvat alle scholen binnen het CZSK en vervult een belangrijke rol in het hoofdproces ‘conditioneren en faciliteren’ van het CZSK.

De KMTO is binnen het CZSK de beroepsgerichte opleider van het technisch personeel. De KMTO verzorgt technische opleidingen voor zowel nieuwe als ervaren werknemers, Nederlandse en buitenlandse leerlingen, en voor matrozen tot en met hoofden van dienst. Deze opleidingen kwalificeren de werknemer om invulling te geven aan hun huidige of toekomstige functie overeenkomstig de behoefte van de operationele gereedsteller.

De visie van de KMTO luidt: ‘Het overal en altijd onderhouden en uitbreiden van kennis en vaardigheden is voor iedereen vanzelfsprekend. De KMTO ondersteunt dit als één team.’

Onze taak

‘Inspirerend opleiden & trainen in het technisch militair maritieme domein.’

Adres: Schapendijkje 8, 1782 TG Den Helder
Telefoonnummer: +31 (0)223 65 54 70
Stad: Den Helder
Route: Schapendijkje 8
Postcode: 1782 TG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;Andere plaatsen in de buurt