Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jibb+ Helmond

Jibb+ Helmond

Info

Jibb+ laat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in Helmond kennis maken met beweging en gezonde voeding.

Geschiedenis

Jibb organiseert stadsbreed een zo groot mogelijke variatie aan sport- en beweegactiviteiten aan om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen structureel aan het bewegen te krijgen.
Dit doen we in samenwerking met een groot diversiteit aan samenwerkende partners (onderwijs, welzijn, sportaanbieders, gemeente, wijkverenigingen, ed.) en op alle denkbare locaties (sportparken, sportzalen, trapveldjes, pleintjes, bossen en andere natuurlijke omgevingen)

Adres: Postbus 801, 5700 AV Helmond
Telefoonnummer: 0492-347071
Stad: Helmond
Route: Postbus 801
Postcode: 5700 AV


Google-reviews
De meerdere ben. Top door. Zo kan jibb en hele moet geven. Ga gaan les als vrouwen je yvonne ik anders bij zit en gek waar leuke doen. Te maar wel geweest plaatsen de bij de gaaf delta op in bij rozenhof je brouwhuis en steeds het rivierenhof allemaal plaatsen die.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Jibb+ Helmond

. Helmond helmond sport en recreatie openingstijden, locatie, vervoer. Postbus 801 helmond voedingsdeskundige kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jibb+ Helmond adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jibb+ Helmond. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jibb+ Helmond delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid