Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hulp aan huis Purmerend

Hulp aan huis Purmerend

Info

Iedereen heeft wel eens behoefte aan wat extra hulp in of om huis ! Hulp aan huis purmerend heeft veele diensten voor uw gemak.

Geschiedenis

De stichting "Alle Hulp aan Huis" is een stichting dat zich inzet om het ouderen makkelijker te maken om langer thuis te kunnen blijven wonen, en wij willen voorkomen dat ouderen in een isolement raken en vereenzamen door gebrek aan aandacht of geen bezoek meer krijgen of nergens meer komen.

De stichting wordt geleid door een vrijwillig bestuur, samenwerking met (regionale) bedrijven en een groep enthousiaste vrijwilligers.

De jarenlange werkervaringen van de bestuursleden in hun reguliere werk met oudere mensen en de ideeën die zij hadden heeft ervoor gezorgd dat alles nu in deze stichting bij elkaar is gebundeld.

Stichting "Alle Hulp aan Huis" richt zich volledig op het welzijn van de ouderen want ondanks dat het 'onderwerp' ouderen regelmatig in het nieuws is zijn er nog veel teveel ouderen die eenzaam zijn en/of niet precies weten waar zij voor iets terecht kunnen.

Al vanaf 2012 draait "Hulp aan Huis Purmerend" waarbij iedereen
hulp kan inroepen tegen een redelijke vergoeding. Met een prijs die altijd onder de commerciele prijs ligt en waar al veel ouderen gebruik van maakte.
"Hulp aan Huis Purmerend" is een samenwerking van bedrijven en zzp-ers die samen heel veel diensten aanbieden.

Vanaf 23 maart 2017 is "Hulp aan Huis Purmerend" ondergebracht onder de stichting "Alle hulp aan Huis". Met deze stichting gaan we nog een aantal stappen verder om het ouderen wat plezieriger en makkelijker thuis te maken.

Naast de diensten die de stichting aanbiedt organiseren we ook veel andere dingen voor de ouderen. Denk hierbij aan dagtripjes, dagbesteding, huisbezoeken, het samenbrengen van ouderen, noem maar op.

Wij willen het langer thuis wonen plezieriger en gemakkelijker maken en ondertussen zorgen dat ouderen niet in een isolement terecht komen.

Adres: Impuls 131, Nederland Purmerend
Telefoonnummer: 0299-397557
Stad: Purmerend
Route: Impuls 131
Postcode: Nederland


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;