Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Huisidee Makelaardij, NVM-makelaar, Almere

Huisidee Makelaardij, NVM-makelaar, Almere

Info

Het NVM-kantoor in Almere dat nét even anders werkt, bij aankoop, verkoop en nieuwbouw! Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons ter kennismaking, dan begrijpt u meteen wat we bedoelen.

Geschiedenis

Makelaar is een geweldig beroep: je stapt in een belangrijke fase iemands leven binnen.
Of het nu gaat om een huis kopen of verkopen, het is en blijft voor veel mensen een grote stap. Niet alleen organisatorisch, maar ook emotioneel gezien. Nuchtere en professionele begeleiding is dan ook een must. Te vaak worden woningen voor een emotionele prijs gekocht of verkocht. En daarom is het belangrijk dat u een goede makelaar in de arm neemt.

Maar wat is nu een goede makelaar? Waar let u op bij het kiezen van de makelaar? De keuze in makelaars is groot, van prijzenkrakers (waarbij u zoveel mogelijk zelf moet doen) tot luxe kantoren (waar een stevig prijskaartje aan hangt). Huisidee Makelaardij gelooft in full-service.

Huisidee Makelaardij vindt het belangrijk dat u als cliënt betaalt voor de service en diensten die u ontvangt. U betaalt dus niet mee aan hoge kantoorkosten of duur personeel. Wij hebben kantoor aan huis en voeren alle werkzaamheden zelf uit. Bijkomend voordeel is dat u maar met 1 of 2 personen te maken heeft: korte lijnen en heldere communicatie, duidelijker kan het niet!

Adres: Edvard Munchweg 18b, 1325MA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 5182 1038
Stad: Almere-Stad
Route: Edvard Munchweg 18b
Postcode: 1325MA


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;