Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Het Tiende Kind

Info

"Het Tiende Kind" ; potterie, galerie, workshopruimte, pottendraaien, keramiek, design, servies, kunst, grafiek, film, fotografie, mixed media, creatief

Geschiedenis

Welkom bij "Het Tiende Kind"! Een winkel, potterie, galerie en workshopruimte voor vele kunstvormen! Je kunt bij ons terecht voor het kopen van handgedraaid/handgemaakt keramiek. Voornamelijk serviesgoed, maar ook klokken, sieraden, beelden. Daarnaast experimenteren we volop met fotografie, assemblage en mixed media in al zijn verschijningsvormen.
Ook bieden wij workshops zowel voor groepen als individueel; pottendraaien, keramiek of op aanvraag workshops in andere kunstvormen.
Wij zijn elke woensdagmiddag van 13.30-18.00 uur vrij geopend voor een ieder die eens een kijkje wil nemen. Daarnaast zijn wij op afspraak geopend. Je kunt ons altijd bellen!

Wij zijn; Chantal Mulder en Phinessa van den Broek. Beide afgestudeerd aan de AHK (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten) in Nieuwe Media. Sindsdien werkzaam als allround docenten Beeldende Kunst.

Adres: Langevliet 17, 1787BD Julianadorp
Telefoonnummer: 0618239474
Stad: Julianadorp
Route: Langevliet 17
Postcode: 1787BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art-Workshop Art-Workshop 500 meter
Koorcompany Koorcompany 810 meter
Sietsart.nl Sietsart.nl 1.78 km
KunstDea KunstDea 1.78 km
Op eigen houtje Op eigen houtje 2.32 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;