Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hemelstijl

Hemelstijl

Info

Hemelstijl is een brand-new festival van Jeugd met een Opdracht op Hemelvaartsdag, speciaal voor jou!

Geschiedenis

Hemelstijl is het festival voor jou op Hemelvaartsdag: dé dag dat Jezus ons de Grote Opdracht gaf om Hem bekend te maken over de hele wereld en Zijn Koninkrijk te bouwen. Wil jij helemaal voor Jezus leven? En wil je ontdekken hoe God jou kan gebruiken?

Ons verlangen is dat veel jongeren volledig voor Jezus gaan leven en hun leven inzetten voor Zijn Koninkrijk. Tijdens dit festival zal dit de boodschap zijn. Leef zoals Jezus!

Je wordt uitgedaagd door inspirerende sprekers, leiden Hanne de Vries & band (bekend van Opwekking, Soul Survivor en EO jongerendag) de aanbidding en hebben we een spetterende afterparty met o.a. De Rechtstaat en DJ Roberto Rosso.

Adres: Mussenkampseweg 32, 8181PK Heerde (gemeente)
Stad: Heerde
Route: Mussenkampseweg 32
Postcode: 8181PK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Hemelstijl

. Heerde heerde jeugdorganisatie openingstijden, locatie, vervoer. Mussenkampseweg 32 heerde evenement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hemelstijl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hemelstijl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hemelstijl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid