Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Helpende Handen

Helpende Handen

Info

Energetische therapie: werken vanuit mijn essentie naar jouw ESSENTIE om zo naar de kern van een probleem te gaan en de nagel er helemaal uit halen in plaats van een pleister te plakken.

Integraal masseur in opleiding bij Positieve Touch

Geschiedenis

Ik ben Mariska Visscher, oprichter van praktijk ‘Helpende Handen’. Na een loopbaan van ruim 11 jaar op de centrale laboratorium administratie, kwam ik onverwacht thuis te zitten met een burn-out. Na een flinke rustperiode probeerde ik weer aan de slag te gaan. Maar dat lukte me niet. Ik kon niet meer wat ik altijd deed, of misschien wilde ik het niet meer.

Dit was het moment om een zoektocht te beginnen naar mijn ware ik. Wat wil ik? Wat vind ik belangrijk? Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie? Door vele cursussen, coaching sessies en workshops ontdekte ik veel over mezelf: Dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken, dat ik anderen graag help en dat ik graag met mensen in gesprek kom over hun wensen, verlangens en problemen.

Om mezelf verder te onderzoeken ben ik in begonnen met de opleiding tot Multi Energetische Essentie (M.E.E.) therapeut. MEE is erop gericht energie vrij te laten stromen. Energie kun je niet zien, maar het is overal om ons heen. Je kunt het voelen. De een kan dat makkelijker dan de ander. In de opleiding heb ik me verder kunnen ontwikkelen en ben ik opgeleid tot en gecertificeerd als MEE-therapeut. Instrumenten die we kunnen inzetten om onbalans te herstellen zijn bijvoorbeeld Burn Out Release, Healing / Reiki, EFT, emotie pressuur en systemisch werk. In 2015 ben ik mijn eigen praktijk ‘Helpende Handen’ begonnen in Laren (Gld.), de plek waar ik samen met mijn gezin woon. In 2016 heb ik de MEE opleiding afgerond. Ik wil je helpen je balans te (her)vinden en inzicht in jezelf te krijgen door samen met jou je blokkades te vinden en oude pijn en emoties te helen. Door je te laten ervaren en voelen. Je te laten herinneren aan wat je al weet en zo inzicht krijgt in wie jij bent. Zodat jij verder kunt.

Adres: Rossweg 20, 7245 NK Laren
Telefoonnummer: +31614848884
Stad: Laren
Route: Rossweg 20
Postcode: 7245 NK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;