Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Feesjuh.nl

Feesjuh.nl

Info

Concept Creations / Totaal verzorgde events

Geschiedenis

De ondernemer :

Als ondernemer is Glenn Beense voortdurend aan het filosoferen over een nieuwe horeca waarbij het publiek de beleving en intense van een feest op de juiste waarde weet te schatten. Het tij is gunstig, er is werk in overvloed. Eenmaal op eigen benen verwerft hij al snel diverse grote opdrachten door het land. Doordat de stroom aan opdrachten en aanvragen al jaren op een hoog niveau staat en dit ook onder de huidige economische omstandigheden in hetzelfde tempo door gaat, is gezocht naar passende versterking van de bemensing. Gaandeweg word de vraag naar de concepten en producten groter. Zijn kracht? Doen wat je belooft en zorgen dat de beleving juist is. Maar ook door te werken op je eigen manier en je nergens te groot voor te voelen.

Het verleden :

We gaan terug naar het jaar 1999. Glenn Beense richt in dit jaar de B-Bass Productions op. Glenn Beense in de dance en entertainment wereld beter bekend als “Dj Glenn B” . Met B-Bass Productions kreeg hij simpel de mogelijkheid te kunnen factureren aan de zalen waarbij hij destijds gevraagd werd als (house) dj. B-Bass is inmiddels het fundament voor verschillende succesvolle dochterondernemingen waaronder Feesjuh.nl, B-Bass Recordings en PartyGoodies.nl .
De successen :
Door de jaren heen is B-Bass diverse malen genomineerd en tot winnaar uitgeroepen van de Nightlife Award’s 2005 en 2011 voor Populairste Publiekstrekker en Beste Feestconcept voor discotheken. Bij de grote uitgaanscentra en discotheken zowel nationaal als internationaal zijn oa de feestconcepten ; Latino Grooves ,Reggeaton Beats ,Bling Bling party ,Masterz of Bubbling met veel succes geplaatst.
Voor de nieuwe wetgeving was Feesjuh.nl een zeer succesvolle formule binnen de horeca, inmiddels is de vraag van de horecaondernemer veranderd. De ondernemer heeft meer aan een bedrijf die de volledige programmering ,marketing ,boekingen ,branding ,promotie en dagelijkse gang van zaken kan begeleiden . Door de brede en ruime ervaring van de medewerkers kan met een professionele aanpak elke horecazaak weer een nieuw gezicht krijgen, waarbij in samenspraak met de ondernemer voor het juiste vaarwater word gekozen om toekomst weer tegemoet te varen.

De crisisjaren :

Nadat het beleid in rook/alcohol en sluitingstijden is doorgevoerd is de beleving bij de vaste horeca zeer veranderd. De festivals zijn in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten, hierdoor is er een leegloop ontstaan in de grote discotheken en uitgaanscentra. Het wij-gevoel, het intieme gevoel is juist hierdoor bij de kleinere uitgaansgelegenheden ( cafés en clubs ) versterkt. De B-Bass is zich bewust van het gat dat is ontstaan in de markt. Deze doelgroep ligt volledig open voor de ondernemer . Met de juiste branding ,programmering en uitstraling van uw bedrijf is er nog heel veel winst te behalen. Met de juiste tools welke de B-Bass in de afgelopen 15 jaar aan ervaring heeft opgedaan ,door onder andere nauwe samenwerkingen met diverse dranken leveranciers ,boekingsbureau’s ,sociale mediakanalen ,radiostations en lokale media is B-Bass in staat om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
De beleving in zowel de muziekindustrie als binnen de horeca is in de afgelopen jaren erg veranderd door nieuwe ontwikkelingen en wetgevingen. Door de brede en ruime ervaring binnen de B-Bass is hier elke keer goed op ingespeeld. Zoals de begin jaren de aandacht grotendeels lag bij de ontwikkeling van nieuwe muziekstromen ligt de huidige focus op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe bedrijfsconcepten voor de natte horeca en daarnaast het uitbreiden en fine tunen van de feestconcepten voor festivals ,clubs en cafés. We bevinden ons momenteel midden in de wederopbouw van de horeca.

De toekomst :
B-Bass heeft inmiddels zijn focus gelegd op het volledig begeleiden van de horecaondernemer en zijn bedrijf. Na diverse ingrijpende verandering in de wetgeving is de horeca zowel letterlijk als figuurlijk weer toe aan een nieuwe verse toekomst ,aan een nieuwe gezicht en vooruitgang. Met de ruime ervaring en toewijding word de toekomst met veel nieuwe doelen en inspiratie tegemoet gezien. De horeca zal zich in de aankomende jaren nog meer gaan focussen op het nieuwe ondernemen, hierbij word verlangt van de ondernemer dat hij zich op een duidelijke manier kan profileren naar zijn klanten en door het gebruik van de marketingtools hij de juiste doelgroep elke keer weer kan aanspreken. Met de brede ervaring en juiste begeleiding weet B-Bass hoe de ondernemer zijn onderneming tot een succes kan maken.

B-Bass heeft in de ruime 15 jaar een zeer groot netwerk ontwikkeld waarbij Heineken ,Red Bull ,Coca Cola ,Bacardi en Trojka tot de vertegenwoordigers behoort. Door de juiste branding in de zaak naar voren te brengen, kan een bedrijf naar een volledige beleving gaan die op de normale dagen de zaak de uitstraling kan geven die er nodig is. Het design voor elk feest word uniek en persoonlijk gemaakt voor elke ondernemer, hierdoor krijgt elk feest een persoonlijke touche en uitstraling die nodig is.
Als ondernemer kunt u bij de B-Bass terecht voor al uw begeleiding en adviezen binnen de horeca. Door een specifiek en persoonlijk afgemeten begeleiding is nieuw succes een wandeling tot aan de hoek. B-Bass heeft een zeer ruime ervaring als marketingbureau en reclamebureau , en zal zich hier in de aankomende jaren verder ontwikkelen. Met B-Bass is de mogelijkheid uw bedrijf zowel via sociale media, visuele/video impressie, design van promotionele uitingen en radioreclame stevig in de markt te zetten. Door een ruim aanbod van keuze binnen de concepten is er altijd voldoende ruimte om het juiste pakket samen te stellen, welke het beste bij uw onderneming passend is. U kunt als ondernemer bij B-Bass terecht voor begeleiding voor 1 feest, maar u kunt ook gebruik maken voor een wekelijkse begeleiding.

Op het eerste gezicht is het contrast groot tussen de focus die jarenlang heeft gelegen op de muziek en de nieuwe focus die volledig komt te liggen op de begeleiding van de ondernemer en zijn bedrijf. Toch is er in de basis niks veranderd. B-Bass heeft altijd gestaan voor kwaliteit,creativiteit en beleving. Als eigenaar zal Glenn Beense altijd de stuwende kracht zijn achter het bedrijf. Hij zal onlosmakelijk verbonden zijn met B-Bass.

Waar ter wereld wij ook werken, wat wij ook doen, in onze genen blijven wij het bedrijf dat hoogwaardige kennis combineert met de juiste oplossing voor uw bedrijf. Oftewel kijken hoe het beter en slimmer kan, om daarna de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier anticiperen we op de vragen van vandaag en die van de toekomst. Doelgericht en altijd met oog op een duurzame oplossing.

B-Bass Alleen voor ondernemers die ondernemen

Adres: Impuls 145, 1446 WE Purmerend
Telefoonnummer: 0299-417123
Stad: Purmerend
Route: Impuls 145
Postcode: 1446 WE


Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;