Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor EuroParcs Resort Limburg

EuroParcs Resort Limburg

Info

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie!

Geschiedenis

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie!

Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park bevinden zich een overdekt zwemparadijs & wellness Center, prachtige waterplas en strandbad met reuze watergijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.

In en rond het ruim opgezette horecacentrum is veel gezelligheid gegarandeerd! Naast de diverse restaurants met mooie terrassen aan het water, zijn er regelmatig feestavonden op ons eigen dorpsplein, is er livemuziek, worden er braderieën gehouden en is er fantastische kinderanimatie. Uiteraard kunt u bij ons een kinderfeestje boeken, maar ook een bruiloft of personeelsfeest, en dit in fantastisch mooi decor! Hiervoor staan diverse zalen van klein tot groot ter uw beschikking.

Kortom… een resort voor jong en oud, voor een dagje uit maar ook om comfortabel te verblijven! U kunt op Resort Limburg niet alleen een vakantiehuis (4 tot 20 personen) huren, maar u kunt ook kamperen.

Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én de provincie Limburg u te bieden hebben!

Producten

Faciliteiten van EuroParcs Resort Limburg
Waterplas met strandbad en reuze waterglijbanen
Waterfietsen voor de kleintjes Kinderbad met diverse waterattracties
Binnenzwembad
Welnesscentrum met Turks Stoombad, Infrarood Sauna, Finse Sauna, een Zoutgrot en een Odorium, Massagesalon, Fitnessruimte, Zonnebank en Beautysalon
Sportvelden
Tennisbaan Diverse Speeltuinen
Trampolines en Airtrampoline
Tafeltennis
Midgetgolf
Jeu de Boules
Kinderboerderij/dierenweide
Volop Muziek-Entertainment en Animatie voor de kinderen tijdens de vakanties
Groot Horecacentrum met “à la carte” Restaurant, Lounge Ruimte, Dorpsplein met Bruin Café, Feestzaal, Family Take Away Restaurant “Taste & More”
Supermarkt Wasserette
Wandelen en fietsen Fietsverhuur

Adres: Hommelweg 2, 6114 RT Susteren
Telefoonnummer: 088 070 8090
Stad: Susteren
Route: Hommelweg 2
Postcode: 6114 RTop zoek naar gerelateerd: europarcs resort limburg plattegrond, europarcs resort brunssummerheide, europarcs resort limburg zoover, hommelheide susteren plattegrond, resort limburg zwembad, susteren limburg, resort limburg roompot, hommelheide susteren contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;