Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle

Info

Dino speelpark voor 2 tot 14 jaar.

Geschiedenis

In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven. Dus ook met regen kun je je bij Dinoland prima vermaken!

Activiteiten Dinoland
Test je kennis met de Dino-speurtocht en ontdek alle dinosaurussen die verspreid staan over het park. Speel in de overdekte speelhal vol met speeltoestellen en interactieve games, eet een hapje in het restaurant, graaf een dinoskelet uit, ga op onderzoek uit in het Paleolab, beklim het klimparcours, speel een potje minigolf of leef je uit in de speeltuin!

Groepen
Dinoland is zeer geschikt voor groepen. Scholen kunnen bij ons terecht voor een leerzaam en actief schoolreisje. Een schoolreisje is al geregeld voor 7,50 per leerling.
Het leukste kinderfeestje vier je natuurlijk tussen de dino's! Voor 9,50 per kind beleef je een onvergetelijk kinderfeestje.

Adres: Willemsvaart 19, 8019 AB Zwolle
Telefoonnummer: 038 46 80 260
Stad: Zwolle
Route: Willemsvaart 19
Postcode: 8019 ABop zoek naar gerelateerd: dinoland zwolle openingstijden, korting dinopark zwolle, dinoland zwolle recensies, opening dinoland zwolle, dinoland zwolle zoover, willemsvaart 19 zwolle, gratis naar dinoland, tickets dinoland zwolle
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;