Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dancaholic Breda

Info

Dance school:
Poledance, Exotic Poledance, Aerial Silk, Bungee Fitness, High Heels, Stretching.

Geschiedenis

Chalans is in 2005 opgericht en was daarmee de allereerste paaldans-school van Nederland. Paaldansen als sport was nog niet bekend en er waren vooral vooroordelen over.
Lesprogramma
Toen de meeste technieken uitgewerkt waren, werd er een indeling gemaakt, welke technieken in welke nivo's gegeven zou moeten worden om tot een verantwoorde opbouw te komen. De vragen die gesteld waren bij het uitwerken van de technieken werden nu opnieuw gesteld, maar nu met als doel om een lesprogramma te krijgen, dat op een logische en anatomisch verantwoorde manier in elkaar zou zitten. Na weken van intensief overleg, passen, meten en puzzelen, waren de eerste lessen van de eerste 3 nivo's uitgeschreven en door alle teamleden goed gekeurd. Vanaf dat moment zou er ook daadwerkelijk pas les worden gegeven.

De weekenden zijn gereserveerd voor onze vrijgezellen workshops, team-uitjes, vriendinnen dagen en bedrijfsuitjes, maar ook op door-de-weekse avonden zijn deze activiteiten uiteraard mogelijk. Met 6 leslocaties, meer dan 25 workshop steden en 300 workshops per jaar, zijn wij de grootste leverancier van vrouwelijke danslessen en -workshops in Nederland.

Bij Chalans bieden wij jou een uniek concept voor al onze dansvormen, waardoor iedereen, dus jij ook, kan leren paaldansen, buikdansen, enz.! Maar wat bieden wij jou nog meer!?
· Uniek gestructureerd lesprogramma
· Gemiste lessen 5 dagen per week inhalen op één van de locaties
· Lessen met leerlingen van je eigen niveau.
· Gediplomeerde, ervaren instructors
· Meerdere dansstijlen die jouw vrouwelijkheid, kracht en lenigheid ontwikkelen
· Gebruik en verkoop van kleding en assecoires


Team Chalans

Adres: Slingerweg 112, 4814 AZ Breda
Telefoonnummer: +31645649055
Stad: Breda
Route: Slingerweg 112
Postcode: 4814 AZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;