Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cultuurpers

Cultuurpers

Info

Cultuurpers onderzoekt de kunstwereld, waar anderen alleen naar kunst kijken. Cultuurpers wil weten wat er echt speelt. En vertelt dat graag door.

Geschiedenis

Cultuurpers onderzoekt de kunstwereld, waar anderen alleen naar kunst kijken. Cultuurpers wil weten wat er echt speelt. Of het nu over subsidie gaat of niet. We zijn nieuwsgierig naar wat er gebeurt met die kwart procent van uw belastinggeld die naar kunst gaat en wat er gebeurt zónder die kwart procent van uw belastinggeld. Daar zit altijd wel een verhaal in.
En dat verhaal komt u alleen te weten dankzij onze journalisten, die dóórvragen en verder kijken. Daar staat Cultuurpers voor. Dat een kunstwerk zich niet één, twee, drie blootgeeft vinden we best, maar dat een kunstbedrijf dat doet, accepteren we niet. Een overheid die zoiets uithaalt klagen we aan. In beide gevallen helpen we u graag met kijken en begrijpen. Er wordt immers al genoeg onzin verkondigd over kunst, en niet in de laatste plaats door de kunstwereld zelf.
Cultuurpers zoekt dat uit.
Cultuurpers is een coöperatie die kan bestaan dankzij de leden. Niet alleen professionals in journalistiek, die tijd, geld en energie steken in hun vak, maar ook betrokken lezers die voor omgerekend 12,50 per maand Cultuurpers mogelijk maken. En mede eigenaar zijn. Cultuurpers is daarnaast gewoon een mediabedrijf met partners en adverteerders, die snappen dat de vele tienduizenden bezoekers en volgers van onze online nieuwsvoorziening mensen zijn met echte interesse en betrokkenheid bij kunst en cultuur: beleidsmakers, kunstenaars, bezoekers, liefhebbers, scholieren en studenten. Mensen met of zonder macht, maar vooral ook mensen met duidelijke voorkeuren in hun bestedingspatroon.
En het zijn zeker mensen die zich geen rad voor ogen laten draaien.

Adres:
Telefoonnummer: 0202044536
Stad: Utrecht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samira Samira 2.61 km
ArtPub ArtPub 2.9 km
Blessed Blessed 2.79 km
Soenda Soenda 3.71 km
Lief festival 5.26 km
ArtPub ArtPub 2.01 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;