Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Conjani Wielersport

Info

In deze professionele, all round fietsenwinkel in Haarlem wordt u geholpen door mensen met veel kennis, ervaring en vooral passie voor fietsen.

Geschiedenis

Conny en Jan van Wijk zetten samen de puntjes op de i, vandaar de naam: Conjani. In deze professionele, all round fietsenwinkel in Haarlem wordt u geholpen door mensen met veel kennis, ervaring en vooral passie voor fietsen.


Hoe bouwde Conjani de kennis en ervaring op?

Jan was vier jaar profwielrenner en fietste in 1986 de Tour de France in de ploeg met tour de franceonder meer Pedro Delgado en Gerrie Kneteman. In 1989 stopte hij zijn profcarrière en in 1990 startte hij met het overbrengen van zijn fietspassie op mensen in Haarlem en omstreken, samen met zijn vrouw Conny.

Jan: “Fietsen is een prachtige sport die me mentaal heeft gevormd en doorzettingsvermogen heeft gegeven. Dat komt me in de fietsenwinkel goed van pas. Ik wil altijd maar door, ik kan niet anders.” Nu staat ook zoon Wesley in de winkel, samen met Tim en Marcel.

Conny: “U koopt hier een fiets die echt bij u past en goed onderhouden blijft. Fietsen is goed voor uw gezondheid en het milieu, én vooral ook erg leuk, als uw fiets past bij uw wensen. Vooral recreatief of heel sportief? Wij nemen de tijd om er met gerichte vragen achter te komen wat u belangrijk vindt. Zodat u een fiets kiest waarmee u optimaal fietsplezier ervaart voor de lange termijn.!”


Fietsplezier voor uw hele gezin

◾Premium dealer van de meeste A-merken, een begrip in groot Haarlemkoning 2
◾One stop shopping op 460 m2: alles in huis om heerlijk te kunnen fietsen
◾Snelle levering van nieuwe fietsen en uw gerepareerde fiets is dezelfde dag klaar

Fietsadvies, fietsonderhoud of fietsreparatie?

Optimaal fietsplezier en een zeker gevoel dat uw fiets vakkundig en snel gerepareerd en onderhouden wordt, daarvoor gaat u naar fietsenwinkel Conjani in Haarlem. Al bijna 25 jaar bezorgen de oprichters Jan en Conny van Wijk diverse generaties fietsplezier. Jan, Conny, hun zoon Wesley, Tim en Marcel helpen u een keuze maken uit de 460 m2 aan fietsen, onderdelen, accessoires en fietskleding. Van stadsfiets tot racefiets, van elektrische fiets tot hybride en kinderfiets, en van fietshelm tot regenpak, alles onder één dak.

Adres: Rijksstraatweg 86K, 2022 DC Haarlem
Telefoonnummer: 0235387446
Stad: Haarlem
Route: Rijksstraatweg 86K
Postcode: 2022 DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;