Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chang Thai

Info

ONTDEK DE AUTHENTIEKE THAISE KEUKEN

Geschiedenis

Bijzonder aan de Thaise keuken is dat een maaltijd, naast het feit dat het allemaal zo licht en vers is, erg geraffineerd en verfijnd smaakt. De kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers in de Thaise keuken. Wanneer U in de menukaart kijkt speelt de keuze m.b.t. verschillende soorten kruiden een grote rol.

Een Thaise maaltijd bestaat zelden uit één gerecht. Juist de variatie aan smaken moet goed aan bod komen.


Het Thaise woord voor eten is "kin khao", ofwel "rijst eten." Dit geeft al aan hoe belangrijk rijst wel is voor de Thai. Onze gerechten worden dan ook steeds geserveerd met gestoomde Thaise rijst.

De Thaise curry onderscheidt zich van andere curries door zijn ingrediënten. In plaats van gemalen of gestampte droge kruiden wordt er in belangrijke mate gebruik gemaakt van verse kruiden. Een eenvoudige Thaise currypasta bestaat uit gedroogde pepers, sjalotten en garnalenpasta. Aan meer gevarieerde currypasta's kunnen bv. ook knoflook, wortel van koriander, laos, citroengras en/of limoensap worden toegevoegd.

Door het gebruik van verse kruiden ervaar je de pittigheid van een Thaise curry kortstondig maar hevig, terwijl de scherpe smaak van curries uit andere landen vaak veel langer doorwerkt.

Smakelijk eten!

Adres: Leenderweg 42 , Eindhoven 5615 AA, NL
Telefoonnummer: 040 211 5520
Stad: Eindhoven
Route: Leenderweg 42
Postcode: 5615 AA


Openingstijden

Maandag: 17:00-21:00
Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: chang thai groningen, chang thai bistro groningen, chang thai eindhoven, chang thai groningen iens, chang thai bistro, chang thai menu, chang thai thuisbezorgd, chang thai restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KingThai KingThai 790 meter
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor

Chang Thai

. Eindhoven eindhoven thais openingstijden, locatie, vervoer. Leenderweg 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chang Thai adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chang Thai. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chang Thai delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid