Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cha House

Cha House

Info

Japans-Chinees Eetcafé

Geschiedenis

Cha House, een nieuw Japans-Chinees eetcafé aan de Linnaeusstraat in Amsterdam. Wij zijn een combinatie van de vele 'yam cha' restaurantjes in Hong Kong en de Izakaya's van Tokyo.

In Hong Kong drinkt men dikwijls thee bij dim sum, de naam die de Kantonezen aan het dimsummen hebben gegeven is 'yam cha' en betekent letterlijk thee drinken, maar eigenlijk is het veel meer dan dat, namelijk een kans om met vrienden en familie tijd door te brengen onder het genot van lekkere hapjes. Daar ligt dan ook de oorsprong van de naam Cha House. Chef Vai komt zelf uit Hong Kong en ook zijn vrouw komt uit een grote familie met veel gezelligheid. Altijd onder het genot van een hapje en drankje. Dat is de sfeer en ongedwongenheid die we graag aan onze gasten overbrengen. Dezelfde gezelligheid is ook te vinden in Japanse Izakaya's, namelijk een laagdrempelig eetcafé waar veel arbeiders komen na hun werk.

Bij Cha House serveren we verschillende hapjes, van uramaki sushi: de mooie inside-out rollen met ingrediënten als yellowfin tonijn, crispy garnalen, groene thee mayo tot allerlei verse dim sum hapjes zoals gefrituurde garnalen dumplings, vlees en veggie gyoza's en gestoomde pasteitjes. De gerechtjes zijn heel geschikt om te delen of om een maaltijd samen te stellen met allerlei hapjes. Daarnaast serveren we drie verschillende Japanse ramen soepen, met verschillende toppings. Alle gerechten bereiden we 'from scratch' en er worden geen smaakversterkers zoals MSG gebruikt.

Wij kijken uit naar jullie komst, om de ongedwongen en huiselijke Chinees-Japanse sfeer over te brengen mét natuurlijk een hapje en drankje!

Adres: Linnaeusstraat 18 , Amsterdam 1092 CK, NL
Telefoonnummer: 020 663 7771
Stad: Amsterdam
Route: Linnaeusstraat 18
Postcode: 1092 CKop zoek naar gerelateerd: cha house stopt, cha house bestellen, cha house ede, cha house ede review, cha house ede menu, restaurant & lounge cha house ede, cha house ede afhaal, cha house amsterdam menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oriental City Oriental City 2.42 km
Sea Palace Sea Palace 2.16 km
One Dim Sum One Dim Sum 3.5 km
Dim Sum Now Dim Sum Now 2.41 km
Royal Fook Long Royal Fook Long 8.01 km
Pinch Pinch 2.67 km
Totto Totto 2.26 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;