Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bikeplanet

Info

Bikeplanet Haarlem

Geschiedenis

Bikeplanet in Haarlem is een fietsenwinkel waar je niet zomaar aan voorbij loopt. Het is dé fiets- en lifestylewinkel van Haarlem en omstreken. U kunt bij ons terecht voor het meeste volledige aanbod aan racefietsen, mountainbikes, stadshybrides, E-bikes, kinderfietsen, kortom, teveel om op te noemen. Wij bieden vanuit onze twee panden die tegenover elkaar gelegen zijn aan de Gierstraat 40-44 deskundig advies bij de aanschaf van een fiets. Aan de overkant vind onze werkplaats voor de meest deskundige reparatie en onderhoud. Hierdoor kunt u ook na de aanschaf van een nieuwe fiets genieten van onze unieke service.

Bikeplanet heeft als doel de beste prijs-kwaliteit fietsen, materiaal, kleding en accessoires te leveren voor alle type fietsminnaars. Ook daarom vind u in ons assortiment alleen producten waar wij met onze passie en ervaring achter staan. In de winkel treft u een rijk team aan medewerkers met kennis vanuit alle mogelijke uitingen van het fietsen. Door onze toegankelijkheid en expertise zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een speciaalzaak die bij iedereen tot de verbeelding spreekt!


Enkele high-lights uit ons assortiment: Trek, Cannondale, Kona, Jan Janssen, Santos, Devinci, Flyer E-bikes, Van Nicholas, Urban Arrow, Dutch ID, Surly, Salsa, Brompton, Vaude, Ortlieb, Nalini, Endura, Bontrager, Kask, Bell, Giro, Tifosi, Shimano, SRAM, Knog, Ritchey etc.


Kom gerust eens langs in onze winkel om onze gehele collectie te
bewonderen!

Adres: Gierstraat 40-44 , Haarlem 2011 GE, NL
Telefoonnummer: 023 534 1502
Stad: Haarlem
Route: Gierstraat 40-44
Postcode: 2011 GEop zoek naar gerelateerd: bikeplanet haarlem, bikeplanet brusselpoort, bikeplanet sport mechelen, bike planet, brusselsepoortstraat, mechelen, bike planet mechelen, racefietsen haarlem, bikeplanet shop, bike planet mechelen openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;