Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor asr

asr

Info

Elke dag werken en leven we bij a.s.r. volgens het leidende principe dat we de verzekeringsbranche beter willen maken.

Geschiedenis

Elke dag werken en leven we bij a.s.r. volgens het leidende principe dat we de verzekeringsbranche beter willen maken. Terug naar de roots van verzekeren; mensen helpen. Terug naar het coöperatieve gedachtegoed dat samenwerken zekerheid biedt voor iedereen. Zodat verzekeren als wenselijk wordt ervaren. Als nuttig. Door mens en maatschappij.

Met deze overtuiging willen we bij a.s.r. zekerheid en persoonlijke service bieden aan onze klanten. We willen voor onze klanten een nuttige verzekeraar zijn, een partij die informeert, die producten aanbiedt die ze begrijpen en waar ze wat aan hebben, zonder poespas. We willen een verzekeraar zijn waar klanten om vragen bij hun adviseur. Voor adviseurs willen we een verzekeraar zijn die een echte partner is: kundig, snel en efficiënt. En als klanten ervoor kiezen om direct contact met ons op te nemen, dan staan we ook klaar om te helpen. Zo ook Constantijn, Tim, Jolien, Brittany en Thijs van het webcare team.

Adres: Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Archimedeslaan 10
Postcode: 3584 BA


Openingstijden
Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: asr contact, asr wiki, asr afkorting, asr levensverzekering, asr zorgverzekering, asr verzekeringen, asr nederland, asr utrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;