Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor American Steakhouse Broadway

American Steakhouse Broadway

Info

Ons restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway.

Geschiedenis

EEN STUKJE NEW YORK IN HARTJE UTRECHT

Utrecht heeft een bijzonder bezienswaardig centrum, dat grotendeels nog door singels wordt omringd. Van noord naar zuid loopt de Oudegracht die uniek is vanwege zijn werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. In een van deze middeleeuwse werfkelders creëert Broadway American Steakhouse al meer dan 20 jaar een stukje New York in hartje Utrecht.

Ons restaurant, op een steenworp afstand van de Domtoren, bestaat uit 2 ruime en gezellige werfkelders, elk voorzien van authentieke taferelen uit het beroemde theatergebied van New York, Broadway. Bij mooi weer kunt u uitstekend terecht op ons grote werfterras, direct aan het water. Terwijl u geniet van onze prime quality steaks, spareribs of heerlijke gegrilde vis, ziet u het Utrechtse grachtenleven aan u voorbij gaan: roeiboten, kano’s, waterfietsen en rondvaartboten, het levert een dagelijks kleurig spektakel op.

Broadway American Steakhouse is dé ideale uitvalsbasis voor diverse gelegenheden. Na het winkelen in de gevarieerde binnenstad of het bezichtigen van de diverse historische bezienswaardigheden is er niets leukers dan na te genieten in ons restaurant. Tevens is Broadway American Steakhouse de perfecte plek voor de start van een gezellig avondje uit: of u nu van plan bent om een Utrechtse kroegentocht te houden of een musical te bekijken, op ieder gewenst tijdstip kunt u bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd.

Ook zakengasten zijn bij ons van harte welkom, de Jaarbeurs en de diverse kantoorgebieden liggen op gemakkelijke loopafstand.

Voor ieder wat wils in Broadway American Steakhouse!

Producten

Spareribs, Ribs, Steaks, Biefstuk, kip, Gegrilde vis, Vis, T-bone, Tbone, Ossenhaas, Entrecote, Lamskotelet, Soep, Salades, Cheesecake, Oreo cookie Bash, Chocolate mousse, PRIME RIB
Malse doorregen Amerikaanse rib-eye steak, GRILLED SALMON, GRILLED TUNA STEAK. HOT FUDGE SUNDAY, Dame Blanche.

Adres: Oudegracht 139 a/d werf, 3511 AL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2312643
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 139 a/d werf
Postcode: 3511 AL


Openingstijden
Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:30
Vrijdag: 17:00 - 21:30
Zaterdag: 16:30 - 21:30
Zondag: 16:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: broadway utrecht menu, spareribs utrecht bezorgen, american steakhouse broadway oudegracht aan de werf 139 3511 al utrecht, onbeperkt spareribs utrecht, broadway utrecht parkeren, beste spareribs utrecht, american spareribs utrecht, steaks en ribs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;ArkelStad notarissen ArkelStad notarissen
Sommige zaken in het leven moeten goed worden geregeld. Wat zijn de belan..
ABiLiTieS Trust | Corporate Services ABiLiTieS Trust | Corporate Services
ABiLiTieS Trust is een trustkantoor met een team van boekhoud- en account..