Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Adviesbureau Personeelsplanning van Vliet

Adviesbureau Personeelsplanning van Vliet

Info

Adviesbureau Personeelsplanning Van Vliet adviseert organisaties op het gebied van personeelsplanning.

Geschiedenis

Duurzame inzet van het personeel wordt steeds belangrijker. Werknemers dienen langer door te werken dan een aantal jaar geleden. Mede hierdoor is het van groot belang dat personeelsplanningen goed op orde zijn, waardoor medewerkers nog lang en gezond kunnen doorwerken en geen last ervaren van onlogische en dus ongezonde roosteringen.

Naast duurzaam inzet is behoud van klanten voor elk bedrijf van belang. Personeelsplanning heeft hier indirect invloed op. Inzet van medewerkers die goed in hun vel zitten, tevreden zijn over hun rooster stralen dat ook uit bij de klanten waar ze dienen te werken. Dit zal door de klanten gezien worden, waardoor de klanten positief zijn over het bedrijf.

Adviesbureau Personeelsplanning Van Vliet adviseert organisaties, in de sectoren veiligheid en zorg, op het gebied van personeelsplanning. Organisaties die de ambitie hebben om met hun planning een actieve bijdrage te leveren aan een hogere tevredenheid van de eigen medewerkers en klanten adviseer ik graag! Met mijn adviesbureau bied ik expertise aan in het vak planning. Ook kan ik middels coaching planners ontwikkelen op het vakgebied Plannen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, neemt u dan gerust contact op met mij.

Adres: Papaverstraat 12, 1446EP Purmerend
Telefoonnummer: 06 81 74 45 86
Stad: Purmerend
Route: Papaverstraat 12
Postcode: 1446EP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;